06-13088327
info@sintbodegraven.nl

Bedrijven boekingen

Al bijna 50 jaar verzorgt de centrale Sinterklaasvieringen bij bedrijven, verenigingen en op scholen. En al die jaren gaat de gehele opbrengst naar een goed doel voor kinderen. Voor het goede doel van dit jaar zie goede doel.

Met de beschikbaarheid van diverse ervaren Sinterklazen en tot 40 Pieten willen wij graag de sinterklaasviering bij u invullen. Mocht u de Sinterklaasviering op een andere dag dan zaterdag willen organiseren, overleggen wij graag met u de mogelijkheden.

De Sinterklaascentrale komt in de ruime regio van Gouda, Alphen a/d Rijn, Woerden. Ook buiten deze regio kunt u contact met ons opnemen.

De eerste aanmeldingen zijn al binnen en de mogelijkheden blijven beperkt, wij adviseren u dan ook niet te lang te wachten.

Prijzen

Sinterklaas komt een uur met 2 pieten. Mocht u op uw bedrijf een langer bezoek van de Sint, of meer pieten met Sinterklaas op bezoek willen is dat mogelijk.

Bedrijven voor een uur (incl strooigoed) € 225,-
 
Strooigoed voor bedrijven boven de 30 kinderen extra strooigoed  €  15,00

Huur

Wanneer iemand binnen het bedrijf zelf als sinterkaas (met pieten) wil optreden, is dat natuurlijk ook mogelijk. De kledingstukken zijn te huur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de sint en pieten door grimeurs in Bodegraven te laten sminken.

Huur Sintpak*  €   50,-
Huur Pietpak*  €   37,50
Schmink  €     7,50
Geschminkt worden  €   15,-

* Zijn er materialen zoek,kapot of beschadigd dan zullen wij dit verhalen