06-13088327
info@sintbodegraven.nl

Goede doel

Een kinderfeest hier, voor een kinderfeest daar

Ieder jaar gaat de opbrengst van de Sinterlaascentrale naar een goed doel.  Dit jaar zetten we ons met vol enthousiasme in voor de stichting Make A Wish.
We hopen op december 2019 weer veel geld voor vele wensen te kunnen schenken

Goede doelen

de doelen van de afgelopen jaren

2018

Stichting Local Care

Local Care ondersteunt projecten voor kwetsbaren in Oost Europa zoals kinderen, gehandicapten, maar ook ouderen die hulp nodig hebben.

2017

Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Zij geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

2016

Het Vergeten Kind

Zij geven vergeten kinderen een kindvriendelijke leefomgeving. Een plek om te spelen, bewegen en ontspannen en ze laten ze weer echt kind zijn door het organiseren van vrolijke activiteiten en sprankelende evenementen.

2015

Sportcentrum Brazilië

Het project bestaat uit de bouw van een gebouw van 665 vierkante meter met de mogelijkheid voor naast sport de ontwikkeling van sociale, culturele en educatieve programma’s voor de gemeenschap. En een veilig terrein voor de kinderen

2014

Kindertehuis Oerkraïne

De Stichting Local Care ontvermt zich al jaren over dit kindertehuis.
Dankzij de vele bezoeken hebben wij ruim €3.000 mogen overmaken. Zie het bericht op de site van Local Care: 

Website

2013

Kinderen van Lamin

Met behulp van NL Sponsors is in Lamin Village te Gambia een nursery school voor kinderenvan 4 tot 7 jaar gerenoveerd en ingericht. Uiteindelijk zullen er ruim 900 kinderen dankzij dit project naar school kunnen en een kans maken op een betere toekomst.